Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinehelderziende.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Helderzienden uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van helderzienden uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online helderzienden Daghoroscoop  Stier door online helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door online helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door online helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door online helderzienden Daghoroscoop  Maagd door online helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door online helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door online helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door online helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door online helderzienden Daghoroscoop  Waterman door online helderzienden Daghoroscoop  Vissen door online helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Ysis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Lieve Ysis, zojuist kon ik jou eindelijk het goede nieuws vertellen. Gisteren heeft hij eindelijk contact gezocht met mij. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad, maar je bent me altijd blijven steunen, helpen en praatte mij moed in. Hartelijk dank voor alles. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Ysis   Ervaring van F met helderziende Ysis   Ervaring van F geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Hartelijk dank lieve Ysis. Weer een voorspelling uitgekomen. Zonder jouw hulp was dit niet zo snel verlopen. Je bent een superlieve vrouw die oprecht is en geen onzin verteld. Ik ben je enorm dankbaar voor alles. Tot snel weer. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Ysis   Ervaring van F met helderziende Ysis   Ervaring van F geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Gewoonweg dankjewel. Door jou is contact terug hersteld, onbetaalbaar X.




Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Wil Ysis via deze weg ook hartelijk bedanken voor haar steun, hulp inzichten en juiste voorspellingen. Ze sleept mij door een heel lastig proces heen en met haar hulp komt het beetje bij beetje goed. Het is een lieve oprechte vrouw. Voor een eerlijk consult zou ik iedereen aanraden om Ysis te bellen. Tot gauw weer. De dame die jou iedere dag belt en die via Luna ook bevestiging krijgt :-) xx FF.




Ervaring van FF met helderziende Ysis   Ervaring van FF met helderziende Ysis   Ervaring van FF geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Een eerlijke vrouw die zegt wat ze ziet en niet wat je wil. Ik ben tevreden.




Ervaring van Zolika met helderziende Ysis   Ervaring van Zolika met helderziende Ysis   Ervaring van Zolika geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ik heb Ysis nu al meerdere malen gesproken in een korte tijd. Wat een ontzettend lieve vrouw. Zij brengt mij een bepaalde rust en ik voel haar oprechtheid. Ik hoop dat de voorspellingen gauw uitkomen maar voor nu hartelijk dank voor de gesprekken die ik met je heb gehad. Ik laat snel weer iets horen. Liefs, FF voetbal Barcelona.




Ervaring van FF met helderziende Ysis   Ervaring van FF met helderziende Ysis   Ervaring van FF geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ysis, je bent bijzonder. Het is fijn om met een spiritueel gelijkgestemde te praten over de processen in het leven. Het perspectief en de vooruitzichten die je mij hebt geboden hebben mij enorm geholpen. Dank je wel.




Ervaring van M met helderziende Ysis   Ervaring van M met helderziende Ysis   Ervaring van M geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Zij was de enige op de lijn die zag dat ik zwanger was en het klopte ook ook andere voorspellingen zijn uitgekomen. Daarnaast is het een erg lieve vrouw om mee te spreken.




Ervaring van Warisha met helderziende Ysis   Ervaring van Warisha met helderziende Ysis   Ervaring van Warisha geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Lieve Ysis
wat vond ik het U weer na lange tijd weer te spreken. Ik zal goed op me zelf passen. Dat we het zelfde mee maken of mee gemaakt hebben is echt heel byzonder. Ik laat zo wie zo wat horen als er verandering komt in de situatie. En heel hartelijk dank voor het branden van een kaarsje voor mij. XXX.




Ervaring van We zitten in het zelfde met helderziende Ysis   Ervaring van We zitten in het zelfde met helderziende Ysis   Ervaring van We zitten in het zelfde geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ysis, is een lieve dame om mee te praten, ik bel haar zeker terug want haar voorspelling komt ook uit, tot bels grs inge.




Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Beste Ysis, je voorspelling is uitgekomen je zei me je dochter zal geslaagd zijn op school, ik was er niet gerust in, toch zat jij juist geslaagd voor haar eerste jaar hoger onderwijs.

Dank u Ysis.




Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge met helderziende Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Wat een lieve vrouw ben je, Ysis en ontzettend goed in het ophelderen van situaties en personen. Ik heb een goed gevoel bij jouw voorspellingen. Je hoort mij zeker nog terug. Liefs Anoniem.




Ervaring van Anoniem met helderziende Ysis   Ervaring van Anoniem met helderziende Ysis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Je bent een hele lieve vrouw bedankt voor de steun die je me geeft liefs Monique .




Ervaring van Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Monique geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  U bent echt super mooi. Hoe u in het leven staat. Het gesprek was thuis komen. De wederzijdse begrip en onvoorwaardelijke liefde bracht me inspiratie. Dank u wel lieve mevrouw Ysis. Ik ben oprecht dankbaar dat ik u op de lijn mocht ontmoeten. Liefs de nummer 1 die u ook bent. Dan weet u vast wel wie ik ben. Warme groeten. San b.




Ervaring van San.b met helderziende Ysis   Ervaring van San.b met helderziende Ysis   Ervaring van San.b geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ik spreek je nu sinds eind vorig jaar en je hebt vanaf het begin aangegeven dat ik weer bij elkaar zou komen met mijn vriend. Er was geen contact meer vanuit hem, maar toch bleef je positief. En inderdaad, we zijn weer samen. Vanochtend had ook weer even een onzeker momentje over de relatie en je wist me weer positief te krijgen. Ik ga het luchtig houden zoals je me geadviseerd hebt. Bedankt dat ik me de afgelopen maanden staande heb kunnen houden met hulp van jou. Liefs.




Ervaring van E met helderziende Ysis   Ervaring van E met helderziende Ysis   Ervaring van E geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Verrassend, duidelijk en zo waar. Dank je wel.




Ervaring van Poppie met helderziende Ysis   Ervaring van Poppie met helderziende Ysis   Ervaring van Poppie geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Dag Ysis, hartelijk dank voor dit diep troostende gesprek, warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Ysis   Ervaring van Myriam met helderziende Ysis   Ervaring van Myriam geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Super, meteen raak. De moeite waard voor inzichten.




Ervaring van Nicole met helderziende Ysis   Ervaring van Nicole met helderziende Ysis   Ervaring van Nicole geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Bedankt voor de steun die je me geeft je bent een echte lieve vrouw met een hart van goud. Liefs Monique .




Ervaring van Liefhooghe Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique met helderziende Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  She is the best.. Door zijn vrienden zag het eruit dat we niet samen mochten komen . Maar zoals je zei dat het goed zou komen is het idd goed gekomen en veel hechter zelfs. We zouden elkaar zien ook dat klopt. Om een lang verhaal kort te maken alles is tot in detail uitgekomen. Je bent echt een topper en hoe je mensen kan omschrijven. Chapeau.

Happy Valentine je weet wel wie xxxx.




Ervaring van Kv met helderziende Ysis   Ervaring van Kv met helderziende Ysis   Ervaring van Kv geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ysis is een Schat. Naast een zeer lieve en betrokken consulente ,ook een zeer sterke intuitie en fijne en rake waarnemingen. Dank je wel lieve Ysis van het Lieveheersbeestje.




Ervaring van Lieveheersbeestje met helderziende Ysis   Ervaring van Lieveheersbeestje met helderziende Ysis   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ze is geweldig ik had haar gesproken ze had me veel dingen verteld over me werk en liefde. En alles is uitgekomen prachtig ze is heel zuiver en echt eerlijk.




Ervaring van Sunita met helderziende Ysis   Ervaring van Sunita met helderziende Ysis   Ervaring van Sunita geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ik heb je voor de eerste keer gesproken ik wacht af wanneer het uitkomt.




Ervaring van schorpioen met helderziende Ysis   Ervaring van schorpioen met helderziende Ysis   Ervaring van schorpioen geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ysis, ik heb je gisteren gebeld en je bent een fantastisch medium. Een lieve vrouw die met je meegaat terwijl ze jouw leven open legt, verleden, heden en de toekomst. En dit op een rustige, vriendelijke manier. Ze houdt je ook niet langer dan nodig aan de lijn. Echt zeer goed in haar aanvoelen. Alles wat ze mij vertelde was oh zo juist.
De toekomst nog effe afwachten, maar ik geloof er echt in.




Ervaring van spiritueel met helderziende Ysis   Ervaring van spiritueel met helderziende Ysis   Ervaring van spiritueel geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ik heb Ysis reeds 2 keer gebeld. Het is een echte aanrader.




Ervaring van een blije beller met helderziende Ysis   Ervaring van een blije beller met helderziende Ysis   Ervaring van een blije beller geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Een lieve en oprechte dame met llieve stem en ze houdt je zeker niet aan het lijntje. Alles wat ze zei klopte en wat ze over de toekomst zei daar geloof ik in.

Bedankt lieve Ysis, ik kan weer positief verder blijven hopen.
Dikke knuffel en tot weder horen.

Het meisje met hartpijn en dat volgend jaar gaat samen wonen :-).




Ervaring van A en G met helderziende Ysis   Ervaring van A en G met helderziende Ysis   Ervaring van A en G geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Dag Ysis, hartelijk dank vr het gesprek van daaarnet. Ik voelde me onmiddellik begrepen, Warme groet aan u en uw katje.




Ervaring van Myriam met helderziende Ysis   Ervaring van Myriam met helderziende Ysis   Ervaring van Myriam geplaatst op 27 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Onlinehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Onlinehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden