Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinehelderziende.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Helderzienden uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van helderzienden uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online helderzienden Daghoroscoop  Stier door online helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door online helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door online helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door online helderzienden Daghoroscoop  Maagd door online helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door online helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door online helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door online helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door online helderzienden Daghoroscoop  Waterman door online helderzienden Daghoroscoop  Vissen door online helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Anne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Hallo Anne

Bedankt voor je antwoorden.
Ik laat het zeker zinken.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Anne   Ervaring van Rita met helderziende Anne   Ervaring van Rita geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne je bent een geweldig warm medium ik ervaar de gesprekken als zeer verhelderend en helend.




Ervaring van Sylvia met helderziende Anne   Ervaring van Sylvia met helderziende Anne   Ervaring van Sylvia geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  je bent een fantastisch medium. bel je zeker terug.




Ervaring van Tim met helderziende Anne   Ervaring van Tim met helderziende Anne   Ervaring van Tim geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Ik wil je heel erg bedanken voor het fijne consult van gisterochtend. Ik was verdrietig omdat ik d.m.v een systeemopstelling van mijn kinderen iets te zien kreeg wat ik in de realiteit totaal niet kon plaatsen. Je hebt mij heel liefdevol gerustgesteld en mij een oefening meegeven om via mijn hogere zelf te gaan communiceren. Ons gesprek is ontzettend binnengekomen en heeft in de energie veel gedaan. Ik voel al twee dagen een echte verandering, een transformatie bij mezelf. Dank je wel lieve Anne.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Anne   Ervaring van M met helderziende Anne   Ervaring van M geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.




Ervaring van Malika met helderziende Anne   Ervaring van Malika met helderziende Anne   Ervaring van Malika geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Zij heeft mij uitstekend begeleid met mijn Innerlijk Kind. Een probleem waar ik heel mijn leven mee zit rond te lopen, dat heeft ze goed aangevoeld en mij alles rustig en mooi duidelijk gemaakt met de technieken die ze me heeft aangereikt. Als je meer in je Innerlijke Kracht wil komen, wil loslaten, bewuster wil worden van jezelf en de dingen die rondom jou gebeuren, bel dan zeker naar Anne. Ik ben supercontent.




Ervaring van Leonie met helderziende Anne   Ervaring van Leonie met helderziende Anne   Ervaring van Leonie geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne,
Hartelijk dank. Je hebt me weer geholpen een stuk uit mijn verleden achter mij te laten. Ik voel me sterker, en sta letterlijk en figuurlijk steviger in mijn schoenen. Jij helpt mensen vooral zichzelf te helen waardoor er nieuwe mogelijkheden komen. Dat is waar het om draait. Je bent een prachtvouw. Liefs, Else.




Ervaring van Else met helderziende Anne   Ervaring van Else met helderziende Anne   Ervaring van Else geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Ik heb het consult met Anne positief en prettig ervaren. Het mooie vond ik de wisseling tussen een goed gesprek en de ademhalingsoefening om dicht bij jezelf te komen, zodat je weer een boost krijgt om de situatie het hoofd te kunnen bieden. Enorm dankbaar. Ik gun iedereen een gesprek met Anne.




Ervaring van Nicha met helderziende Anne   Ervaring van Nicha met helderziende Anne   Ervaring van Nicha geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met helderziende Anne   Ervaring van C met helderziende Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dank je Anne voor je hulp bij het oplossen van mijn probleem. Ik heb het gevoel volledig bij de kern te zijn gekomen. Je was zorgvuldig, liet mij de ruimte en bleef geduldig. Hartegroet, Irene.




Ervaring van Irene met helderziende Anne   Ervaring van Irene met helderziende Anne   Ervaring van Irene geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Duizendmaal dank voor de healings
Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Anne   Ervaring van Inge met helderziende Anne   Ervaring van Inge geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dag Anne,

Had je vanmiddag aan de telefoon en wil je weer bedanken voor het prettige gesprek en de loepzuivere inzichten. Het is altijd een genot om met je te praten, lieve Anne. Xxxxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.




Ervaring van Wendy met helderziende Anne   Ervaring van Wendy met helderziende Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Een heel fijne ervaring.
Anne heeft inzage gegeven in de dynamiek waarmee ik dealde en een oefening aangereikt, terplekke, om dat wat daaraan ten grondslag lag de aandacht te geven die het nodig had.
Dankbaar voor het consult.




Ervaring van Rianne met helderziende Anne   Ervaring van Rianne met helderziende Anne   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, Ik had je vanmiddag aan de lijn, maar het gesprek werd verbroken, tijd was om. Gelukkig had je al mijn vragen reeds beantwoord, waarvoor hartelijk dank. Voor mij ben jij de beste.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Liefste Anne, ik heb je zopas gesproken (19/6/2020) en heb een uitgebreid consult gehad. Anne jij bent echt zo accuraat en dit zeg ik niet om je te plezieren. Het contact met de overleden dierbaren is ook zo hartverwarmend. Aan alle mensen, indien je bevestiging nodig hebt ivm overledenen, Anne is het meest aangewezen kanaal en zij staat ook in de juiste verbinding met hen. Ik vind het prachtig hoe jij jouw spirituele gaven gebruikt hebt om mij die informatie te verstrekken die ik echt zocht. Als ik in de toekomst nog met bepaalde dilemma?s zit, ben jij diegene die ik opnieuw contacteer. Dank je liefste Anne. Ik draag jou in mijn hart. Liefs, Iris .




Ervaring van Iris met helderziende Anne   Ervaring van Iris met helderziende Anne   Ervaring van Iris geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig. Ik voelde me echt gehoord door Anne. Ze herkende mijn blokkade op mijn studie en wist me in de juiste richting te sturen. Mijn gedachtegang die vastliep door overthinking is eindelijk voorbij. Ik ga me vastbijten op de juiste richting, zodat ik met vol enthousiasme me scriptie kan afronden. Dank je Anne voor het duwtje in de juiste richting.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Hartelijk dank voor de hulp die je net gaf met het doorbreken van de geldpatronen in mijn familie lijn. Ik ga weer met vertrouwen de toekomst in.




Ervaring van Nathalie met helderziende Anne   Ervaring van Nathalie met helderziende Anne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Yeetje wat ben je goed en wat ben ik je dankbaar voor hoe goed jij een Reading kan geven. Geweldige inzichten geef je. Waardeer het heel erg.




Ervaring van N. Dankbaar met helderziende Anne   Ervaring van N. Dankbaar met helderziende Anne   Ervaring van N. Dankbaar geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, Ik had je zojuist (01-01-20) aan de lijn, maar moest plotseling ophangen. Sorry daarvoor.
Dank je voor de altijd juiste inzichten. Ik bel je snel weer terug.

Lieve groeten van een tevreden beller.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, heel veel dank voor je hulp van zojuist. Je weet mij altijd precies naar de oorzaak van het probleem te brengen en hebt altijd de juiste woorden om mij te helpen weer een stuk in mijzelf te helen. Jij bent een prachtig, liefdevol mens en een supergoed medium. Dank je. Lieve groet, Else.




Ervaring van Else met helderziende Anne   Ervaring van Else met helderziende Anne   Ervaring van Else geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne kan je als geen ander weer terug in je eigen kracht zetten. Je een spiegel voorhouden zonder je bekritiseerd te voelen. Een heel fijn medium die ik al een aantal jaren spreek.




Ervaring van Marloes met helderziende Anne   Ervaring van Marloes met helderziende Anne   Ervaring van Marloes geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, je bent altijd een liefdevolle spiegel voor mij geweest in roerige tijden. Je ziet zonder te oordelen. Zonder vermenging van je eigen gedachten. Een consult is puur en zuiver. Met handvatten waar je als beller iets mee kan. Geen mooie praatjes maar de realiteit van dit moment met het oog op de toekomst waar alles mogelijk is wanneer we onszelf begrijpen. En jij wijst mensen op die kracht en potentie. Met liefde en mededogen.
Een ware schat voor deze lijn.

Sandra.




Ervaring van San met helderziende Anne   Ervaring van San met helderziende Anne   Ervaring van San geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne is een Lief en warm persoon. ze gaf me in een telefoongesprek het inzien waar op het bij mij vast loopt en hoe ermee om te gaan, gaf me rust terug en handvaten hoe er verder mee om te gaan, dank je wel hiervoor .




Ervaring van Eef met helderziende Anne   Ervaring van Eef met helderziende Anne   Ervaring van Eef geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met helderziende Anne   Ervaring van S met helderziende Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne,
Een fijn, duidelijk en verhelderd gesprek gehad met jou vandaag. Je hebt me geholpen om inzicht te krijgen in mezelf en mijn omgeving op een respectvolle, rustige, eerlijke en geduldige manier. De handvaten en raad die aangereikt hebt zorgen ervoor dat ik weer verder kan. Dank je wel voor je rust, geduld en eerlijkheid.




Ervaring van Inge met helderziende Anne   Ervaring van Inge met helderziende Anne   Ervaring van Inge geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne brengt je bij jezelf .en belooft geen gouden bergen. maar is realistisch en helpt je te helen.




Ervaring van Ria met helderziende Anne   Ervaring van Ria met helderziende Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dag Anne, Hartelijk dank vr de meditatie van daarnet. Sorry vr het abrupte gesprekseinde. warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met helderziende Anne   Ervaring van Myriam met helderziende Anne   Ervaring van Myriam geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, ik ben heel blij dat u zo goed bent.

Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden in jou.




Ervaring van Chantalle met helderziende Anne   Ervaring van Chantalle met helderziende Anne   Ervaring van Chantalle geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Echt een bijzondere vrouw. Wil je rust en helderheid in zaken bel Anne. Ik bel haar sinds 2 jaar jammer dat ik haar niet eerder opmerkte op deze site. Oprecht, eerlijk, rustgevend, liefdevol, heel heldervoelend. Heb er net gesproken in de 3 min tijd heeft ze me zo fantastisch geholpen. Heb weer wat hoop.




Ervaring van S met helderziende Anne   Ervaring van S met helderziende Anne   Ervaring van S geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Onlinehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Onlinehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden